X
تبلیغات
تحصیل و زندگی در هندوستان - راهنمای اخذ ویزای هندوستان

تحصیل و زندگی در هندوستان

آئینه ای از زندگی یک زوج جوان در حیدرآباد

متن تعهدنامه مالی

این مطلب رو برای اون دسته از عزیزانی گذاشتم که قصد گرفتن ویزای دانشجویی هندوستان برای دفعه اول را دارند. شما باید برای گرفتن ویزا یک تعهدنامه مالی در تهران به سفارت هندوستان بدهید و پس از آمدن به هند باید یک حساب بانکی باز نمائید. این تعهدنامه توسط ولی شما داده می شود و در کنار این تعهدنامه گواهی اشتغال به کار پدر و اگر ایشان فوت کرده اند گواهی فوت ایشان به همراه تعهدنامه مالی از طرف دیگر افراد خانواده الزامی می باشد. که البته این تعهدنامه می بایست پس از تنظیم در دفترخانه رسمی، ترجمه و مورد تائید وزارت امور خارجه قرار بگیرد. گواهی اشتغال به کار و یا گواهی فوت نیازی به تائید وزارت امور خارجه ندارد. 

تعهدنامه مالی

اینجانب ...(نام ولی دانشجو)... فرزند ..... به شماره شناسنامه ... متولد ... صادره از ... ساکن ...(محل سکونت ولی)... دارای کد ملی ... و کد پستی ... پدر (و یا نسبت وابستگی به دانشجو) آقا و یا خانم ...(نام دانشجو)... فرزند ..... به شماره شناسنامه ... متولد ... صادره از ... ساکن ...(محل سکونت ولی)... دارای کد ملی ... و کد پستی ... بدینوسیله متعهد میگردم کلیه هزینه های اقامتی، تحصیلی، پزشکی و غیره فرزندم آقا و یا خانم ...(نام دانشجو)... دانشجو در کشور هندوستان را بپردازم.

تحصیل و زندگی در هندوستان

+ نوشته شده در  ساعت   توسط علی  | 

راهنمای اخذ ویزای هندوستان

این مطلب رو برای اون دسته از عزیزانی که قصد گرفتن ویزای هندوستان را دارند گذاشتم. در آینده فرم های ویزا را هم برایتان میگذارم.

دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:

 ویزای دانشجویی(Student Visa)

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

6- شش قطعه عکس

7- مبلغ ۷۵000 تومان وجه نقد

8- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

 ویزای تحقیقاتی(Research Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

6- برنامه سفر

7- دوازده قطعه عکس

8- مبلغ 108000 تومان وجه نقد

معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول کمتر از یک سال طول می کشد.

 ویزای توریستی(Tourist Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

3- شش قطعه عکس

4- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

5- مبلغ 37000 تومان وجه نقد

صدور این ویزا بطور معمول چهار روز طول می کشد.

ویزای تجاری(Business Visa ):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

3- شش قطعه عکس

4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

7- مبلغ 37000 تومان وجه نقد

صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

ویزای کنفرانس (Conference Visa):

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

9- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

10-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

11- معرفی نامه از محل کار در ایران

12- مبلغ 37000 تومان وجه نقد

صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 

تعطیلات رسمی سفارت هندوستان عبارتند از:

1- روز جمهوری هند ( 26 ژانویه)

2- پیروزی انقلاب اسلامی ( 22 بهمن)

3- عاشورا و تاسوع

4- ماهاشیواراتی ( 8 مارس)

5- عید نوروز ( 21 مارس)

6- تولد حضرت محمد(ص)

7- بوداپورنیما ( 23 می)

8- مارتیرزدی (5 ژوئن)

9- روز استقلال هند ( 15 آگوست)

10- تولد ماهاتما گاندی ( 2 اکتبر)

11- ماها آشتامی ( 11 اکتبر)

12- دوسرا ( 12 اکتبر)

13- شهادت حضرت علی(ع)

14- دیوالی ( 1 نوامبر)

15- عید فطر

16- تولد گوروناناک ( 15 نوامبر)

17- کریسمس ( 25 دسامبر)

به غیر از تعطیلات فوق سفارت ممکن است بنا به دلایلی خاص روزهای دیگر هم با اطلاع

قبلی تعطیل باشد.

 

آدرس سفارت هند در تهران:

تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میر عماد، شماره 46

تلفن:021-88755102-5

آدرس کنسولگری هندوستان در بندر عباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

تلفن:0761-661745

آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

تلفن: 0541-3222337

تحصیل و زندگی در هندوستان

+ نوشته شده در  ساعت   توسط علی  |